Picknik på savannen

Idag har jag varit på picknik på savannen med Charre, Anna, Emma och Martin. Savannen var Emmas och Martins vardagsrum. Sjukt kul hade vi det. Plötsligt så befann vi oss inte längre på savannen utan på en åker i Eslöv. Detta för att vi satt i en ring och sjöng Björn Rosenström låtar. Vi försöker lära Emma dem eftersom vi ska åka till Ljungby för att titta på honom i maj eller något sånt. Sjukt kul ska det bli. Jag längtar redan.
Vi hade iallafall väldigt mysigt på vår fika. Det var egentligen meningen att vi skulle åka skridskor och äta vår picknik, men eftersom det regnade så fick vi flytta in istället. Det funkade ju hur bra som helst.


Ni ser att Charre jobbar hårdast och Martin latar sig mest va?


Annars i veckan så har jag bara varit i skolan som äntligen har börjat. Det är verkligen sjukt kul. Har börjat på en designutbildning. Vi har börjat lite med modetckening och att rita mönster. Imorgon ska vi sy! Yippiiiii!
Jättekul är det verkigen.

Resterande veckan är det festande som gäller.
Imorgon går jag i skolan och sen på kvällen är det slagt som gäller. Ovanligt va?
Sen på lördag ska jag på 20 års fest, min underbara Emilija blir äntligen systemmyndig. På natten är det sen tänkt att jag ska följa med min fantastiska Linda till Etagé. Det blir säkert väldigt kul.
Söndag ska jag spendera bakfull och heltrött. Det blir äta en massa som gäller hela söndagen. Måste ju ladda upp för ny skolvecka.

Nej, nu har jag inte tid att hänga här mer, det är dags för ett avsnitt Vänner och sen sova sött.

Ta hand om er själva och varandra. Mycket kärlek.
Vardag | | Kommentera |

Underbart!

Jag har haft en sjukt bra helg.
I fredags var det spelmys hemma hos Emms och Martin. Jag, Charre och Anna åkte hem till dem för att spela Guitar Hero. Något jag inte är sådär jättebra på får jag lova. Men det gick hyfsat ändå. Jag och Anna var nog sämst, men det gör inte så mycket. Kul hade vi. Emms va i mitten någonstans och Charre och Martin var lätt bäst. Men de har inget liv, de har spelat helt för mycket.
När vi tröttnat på Guitar Hero så spelade vi Snapshot, Charader (som av någon anledning är pictunary) och ett annat spel jag inte kommer ihåg vad det heter. Jag vann inte på något faktiskt. Så kass va jag. Jag låg bra till ett tag på Charader, men sen kom Emms och förstörde alltihopa och jag slutade trea. Kasst kasst.
Men vi hade en otroligt kul kväll och jag blev inte avsläppt hemma förrens kvart över två. Då var det rätt in i sängen som gällde för att få några timmars sömn.

På lördagmorgonen ringde klockan kvart över sju. Det var bara att ta sig upp och sticka till jobb. När klockan var elva så var jag klar och stack hem för ombyte och väskhämtning. Sen blev det att ge sig av till matchen direkt. Vi spelade hemma mot H43/Lundagård och vann med sju bollar. Helt underbart!
När matchen var slut så var det bara hem och vila en timme, fixa till sig och sedan sticka hem till Charre och Anna där det var förfestdags. När jag kom dit så hade Anna, Charre och Emms fixat mat så det var bara att sätta sig och äta. Vi hade en mysig middag och när vi ätit klart så kastade vi oss alla fyra in i jacuzzin. Eller ja, jag, Charre och Emma hoppade in, Anna satt på en pall och badade fötterna. Mys på hög nivå! Tända ljus, nittiotalsmusik och drinkar. Helt underbart.
Sedan blev det dags att fixa sig och förfesta vidare. Senare dök Martin och Kalle också upp och senare deras kompis Ivan. Vi hade trevligt fram till det var dags att gå. Snöstorm AB! Shit va vi frös när vi gick till bussen. Det gick ju an för Martin och Kalle, Ivan körde så de åkte med honom. Vi flickor fick snällt gå.
Väl på bussen så satt vi och sjöng en massa, och fick senare hjälp av ett gäng tjejer längre fram på bussen. Vi tjöt av skratt och när killen bakom som försökte prata i telefon bad oss vara lite tystare så höjde vi ljudvolymen ytterligare.  Shit va störiga vi måste ha varit. Men kul var det.
När vi kom fram så var det bästa av allt att Anna kom in! Helt underbart! Vi hade en jättekul kväll och jag var inte hemma förrens halv åtta då jag stapplade i säng. Sov till tolv nästa morgon och spenderade söndagen i sängen, ensam och med Charre.


Idag har jag varit på min första skoldag. Designutbildningen börjar idag. Verkar vara sjukt bra, längtar redan till imorgon. Och på tal om imorgon så börjar det bli dags att sova!

Ta hand om er själva och varandra. Mycket kärlek.
Vardag | | Kommentera |

Jobbig natt...

Jag har en väldigt jobbig natt just nu. Känner av min depression och ångest mer än vanligt. Detta innebär att jag inte kan sova, utan måste sysselsätta mig med något annat. Det är dock inte så kul när allt jag egentligen vill är att sova.

Det är så sjukt jobbigt att vara deprimerad. Jag gråter över allt. Jag ligger och har ångest över allt. Denna natten ligger jag och är bara ledsen. Inte så småledsen, utan ledsen så att det känns som om jag har en stor tyngd över bröstet som trycker mig neråt. Jag vill bara bli av med min tyngd.
Jag vill inte vara deprimerad.
Jag vill inte gråta så fort någon frågar hur jag mår och jag inte kan eller får ljuga.
Jag vill inte ha ångest för varenda sak jag gör.
Jag vill inte  vara rädd för att ta ett jobb på grund av rädslan att jag inte ska klara av att gå dit.
Jag vill inte ligga vaken och må skit för att en kille inte hör av sig.
Jag vill inte ha otroligt svårt att sova på nätterna och sen minst lika svårt att vakna på dagarna.

Jag vill bara vara lycklig.
Jag vill vara så som jag är med mina vänner.
Jag vill vara den som jag spelar upp för folk.
Jag vill vara den lyckliga, orädda, spralliga människa som folk tror jag är.
Jag vill bara må bra.
Jag vill känna alltid så som jag gör när jag tränar eller är med mina vänner. Då behöver jag inte tänka på hur jag mår. Jag behöver inte ligga i ensamhet och längta efter en kram eller att någon ska säga att allt blir bra.
Jag vill inte önska att någon ska ta hand om mig. Jag vet ju att jag ska kunna det själv.
Jag vill inte känna mig som en börda för mina vännner. För det är min högsta mardröm. Att bli en börda för någon annan.

Men vissa dagar vill jag inget annat än krypa ihop under mitt täcke, gråta och aldrig mer titta ut. Bara ligga där under och ruttna. För vissa dagar tror jag att det är allt jag är värd. När jag sedan i dagsljus vet att jag är värd allt och lite till. Men det är svårt att alltid komma ihåg. Har man mått dåligt så länge som jag så är det inte alltid så lätt.

Nej usch, jag ska inte ta upp er tid med mitt ordflöde. Kanske kan jag somna nu. Det blir till att sätta igång Sound of Music. Den är bra att somna till. Den är som ett lyckopiller för mig.

Ta hand om er själva och varandra. Mycket kärlek.
| | 2 kommentarer |
Upp