Redo

Nu är vi redo för inatt och på väg mellan lokation och Helsingborg för att kasta oss i säng och sova. Jag var redo redan runt halv tolv, men då vi åker tillsammans så har jag suttit och småätit, surfat och frusit. Nu vill jag bara sova. Helst av allt vill jag sova i min säng, men inatt får sovsäcken duga. Imorgon ska vi bli intervjuade av Helsingborgs Dagblad, sen har vi några timmar ledigt som jag planerar att spendera på Väla. Sen är det jobb igen innan jag slutar runt elva. Eller ja, runt elva är det sagt, dock lär det bli senare då det blivit det hela veckan innan. Sen är det rätt hem till min underbara säng och sova uuuuuut!

Klockan är nu nolltvå nollsju och mitt batteri börjar dö. Både på mig och på datorn.
Hörs imorgon snyggingar!
Vardag | | Kommentera |

Ledsen dag

Jag har en ganska så ledsen dag idag. Tänker på alla människor jag förlorat som jag saknar något så otroligt. Jag vet att människor förändras och glider ifrån varandra, men detta är verkligen människor som jag trodde att jag skulle ha hos mig i hela mitt liv. Jag önskar att jag kunde bara lyfta telefonen och ringa dem, men det känns som om jag stör i deras liv. Kanske är det fel av mig att tänka så, men det är så jag känner. Dessutom är jag för stolt. Jag är otroligt rädd för att visa mig svag, och att vara oönskad är något jag aldrig vill. Det är också en anledning till att jag inte vågar höra av mig. Tänk så säger människorna att de inte vill ha mig i sina liv. Jag tror det hade kunnat krossa mig. Totalt.

L. Du är verkligen den jag trodde att jag alltid skulle ha kvar. Min bästa vän i så många år, den som jag alltid kunnat lita på och som jag delat så otroligt mycket med. Trots att du är så långt borta så tänker jag på dig varje dag.

C. Min underbara kusin. Släkt trodde jag var tvungna att finnas i varandras liv. Men vi fanns för att vi ville det. Sen hände något. Du fick fullt upp med ditt nya liv, vilket jag förstår. Dock saknar jag all vår tid tillsammans.

L. Den bästa killkompisen jag haft. Jag har alltid kunnat prata med dig om allt. Även du har fått ett nytt liv där det inte finns plats för mig. Saknar dig så.
Stunder | | En kommentar |

Zzzz...

Jag tror lätt aldrig att jag varit så trött som jag är just nu. Igår vaknade jag runt tio tror jag. Sen var det slapp som gällde innan jag stack till IKEA med mamma. Sängkläder va verkligen ett måste till mig. En stund senare så bar det av till Helsingborg och kostym, sedan vidare till lokation för inspelning. Moppescener och partyscener löste av varandra fram till klockan va typ två, då vi körde tillbaka till Helsingborg. Där hoppade jag och Emelie in i min bil och körde hem. Efter att ha lämnat av Emelie i Lund så var jag hemma runt halv fyra imorse. Då var jag tvungen att äta för jag höll praktiskt taget på att dö. När jag sen kom i säng vid fyra så kunde jag inte sova på grund av all RedBull jag druckit under kvällen. Lovely. Så klockan var minst halv fem innan jag somnade. Tröttheten ligger idag på cirka trettiotvå, där tio är tröttast. Dagens I-lands problem.
Idag är det jobb igen. Helsingborg väntar klockan sex. Innan dess ska jag bara hålla mig så sjukt jävla passiv som jag kan. Inte göra ett dugg faktiskt.
Vardag | | Kommentera |
Upp