Lovely

Sommaren är på väg! Våren är på gång för fullt med knoppande träd, varma dagar och nyklippt gräs. Jag bara älskar denna tiden på året. Jag älskar att kunna gå ut utan att ha på mig tjocka vinterkläder, mössa, vantar och halsduk varje dag. Jag älskar att slippa frysa om fötterna, eller frysa överlag. Jag älskar doften av blommor som slår ut och känslan av den varma solen mot min hud. Jag älskar ljuset och den blåa himlen. Jag älskar att för varje dag som går så blir dagarna bara längre och längre. Jag älskar att man kan följa alla vårtecken dagligen. Jag älskar att allt liv blir som nytt.

Man inser under denna tiden på året att allt som avstannat under vintern kommer tillbaka igen. Ett träd som verkat helt dött under vintern får knoppar, som blir till löv och ett friskt levande träd tar plötsligt det gamla trädets plats. Allt blommar upp. Även människor. För varje dag som går av långa dagar blir människor friskare och lyckligare. Hur kan man låta bli att älska våren?

Nu är det sovdags för undertecknad.

Ta hand om er själva och varandra. Mycket kärlek.
Och gå ut och njut av våren!

Vardag | | Kommentera |

090407

Jaha. Ännu en vecka är nu över och en ny är påbörjad.
Det har väl inte hänt så mycket egentligen. Helgen va kul, hemmafest hos Martin och Emms i fredags. Det var bestämt att vi skulle bli hemma men det slutade med att vi hamnade på Slagt. Inte första gången. När vi sedan skulle hem så gick vi mot bussen, men jag och Marie missade vår. Så vi satte oss på MAX i några timmar och käkade. Var hemma halv sju då jag kastade mig i sängen.

Lördagen stack jag och Sofia för att gå ut och gå på Bo01. Innan vi åkte upp så hämtade vi Danne, hans bror och Peter och körde dem hem, snälla som vi är. När vi sedan stack så ångrade vi oss igen och stack upp till dom för att joina deras filmtittande. Stepbrothers. Sjukt ball.
Efter att jag varit hemma och fixat till mig lite så va vi tillbaka hos Danne där vi va resten av kvällen. Hade kul som vanligt. Eller kanske roligare.

Söndagen var det bara slappa som gällde. Lämnade nog inte mitt rum en enda gång när jag väl kommit hem där.
Och nu är sömn högsta prioritet för mig.
Orkar inte mer. Gonatt!

Vardag | | Kommentera |

Maskinen - SegertågetDenna låt har snurrat i mitt huvud hela dagen. Sjukt skön.
Vardag | | 2 kommentarer |
Upp