Heldag hemifrån.

Idag har jag varit hemifrån precis hela dagen. Vi började med att åka till banan där Håkan (styvfar) skulle köra. Vi såg en massa häftiga bilar, vilket var jättekul.
När Håkan kört så stack vi till Mobilia för att köpa present till min kusin och käka lite. Det blev en bok, Uni Drougge - Heroine. Vi käkade på McDonnalds, något som Theo verkade skrämmande van vid.

Sen var det dags att bege sig av mot Höör för att fira Camilla (kusin) och Melker (kusinson). Till honom hade vi köpt en trägunga. Dessutom hade vi köpt en inflyttningspresent till familjen, ett kubb, något alla husägare bör ha!
Nu är vi trötta allihopa, Theo sover, Fjodor halvsover framför datorn och detsamma gör jag. Tänkte sätta mig och titta på Sex and the City nu för lite avkoppling innan läggdags.


Förresten! På gården utanför hör man en massa ungar just nu, de är i (springer bort till fönstret) 7-12 års åldern. Brukar de vara ute vid denna tiden? Eller är jag bara gammal? Haha det är nog det sistnämnda.


Ta hand om er själva och varandra. Mycket kärlek.
image56
Vardag | | 2 kommentarer |

Sommar!

Jag älskar verkligen sommaren! Nu är det så varmt ute att jag kan gå i kjol utan leggins. Bästa tiden på året, utan tvekan.

Fast.. När det varit sommar för länge så längtar jag så himla mycket till vinter och snö (jag vet, det blir ingen snö här nere, men ändå). Det hade varit väldigt praktiskt om man haft ett ställe där det alltid var sommar, ett där det alltid var höst, ett där det alltid var vinter och ett där det alltid var vår. Så kunde man åkt mellan dessa ställena som man ville utan att det spelade någon roll.

Hade jag plötsligt blivit sugen på vintern hade jag åkt dit, sen när jag tröttnar är det bara att åka till sommar,höst eller vår igen. Det hade varit perfekt! :)
Vinter, vår, sommar och höst.

Vilket är din favoritårstid?


Ta hand om er själva och varandra. Mycket kärlek.
image56
| | En kommentar |

Två dagars bloggtorka..

Jag har bara inte haft någon som helst inspiration att skriva någonting. Har nog fortfarande inte det egentligen, är inne i en period där jag bara vill vara så långt borta från min dator som möjligt. Vi är lite ovänner den och jag. Men nu får jag väl vara den som blir sams antar jag. Tänkte försöka tömma den ordentligt idag (ungefär det jag skulle gjort de senaste veckorna) och sen formatera om hela skiten. Segare dator än min går inte att hitta. Så nu vet ni ungefär hur jag ska spendera dagen. Det och att plugga är alla planer. Eventuellt kolla på fotboll ikväll.

Ha det så bra där ute! Ut i solen med er!

image58


Ta hand om er själva och varandra. Mycket kärlek.
image56
| | En kommentar |
Upp