Ta mig i kragen

Nu är det dags för mig att sätta lite fart. Man kan inte vara såhär lat när man har en blogg. Nu är det dags att verkligen sätta igång och skriva. Minst två gånger om dagen tänker jag uppdatera här nu. Om inte med text så iallafall med bild eller något liknande kuligt. Då kanske man börjar locka lite läsare också.


Idag har jag en ganska lugn dag. Skulle egentligen haft lektion mellan 10,05 och 12,00 men nu blev det inte så. Istället så börjar jag klockan 13,00 med Scenisk Gestaltning B där vi ska köra igång uppvärming och ställa iordning scenen inför vår sista föreställning klockan tre idag. Har ni inget att göra så kom till Komvux Kronborg och titta. I aulan är det!

Föreställningen vi sätter upp är Momo eller kampen om tiden. Manuset har vi själv skrivit med utgångsläge från boken. Tänkte försöka få upp lite bilder här sen också när jag bett klasskamraterna skicka dem till mig. Själv har jag bara filmat. Kanske kan jag få upp en bit av det med.

Usch nej, nu måste jag nog göra mig klar, hade tänkt försöka äta något innan jag skulle iväg också. Ha en underbar valborg allihopa och ha det riktigt skönt framför eldarna. Själv kanske jag har tur och kan se ett brinnande ljus!

408164-2Ta hand om er själva och varandra. Mycket kärlek.
| | Kommentera |
Upp